Vad är en Walkshop?

En walkshop är en workshop där vi går tillsammans och ökar medvetenheten i kroppen och tar reda på hur vår rörelse påverkar kroppen. Tillsammans ska vi försöka hitta en mjuk och skonsam rörelse, och en skön känsla i kroppen.

Walkshopen passar dig som:
* är lite nyfiken.
* vill förbättra din relation med din kropp.
* är redo att ta lite mer ansvar för din egen hälsa.
* är trött på att stressa men inte vet hur man stänger av.

Kom själv eller ta med kompisgänget och testa något nytt. Det är både kul och lärorikt! En riktig upplevelse.

Mitt i Walkshopen tar vi en paus och då bjuds det på lite härlig Raw Fika. 

Investering: 500 kr.

Nästa tillfälle är 22 sept i Hembygdsparken i Ängelholm.

Anmälan till detta event görs på info@naturligafotter.se senast 19 sept.

 

”Egentligen visste jag inte riktigt vad jag anmälde mig till så jag gick dit med skräckblandad förtjusning. Vi var ett gäng härliga kvinnor i blandade åldrar som tog sig an de olika utmaningarna. Genom samtal med varandra så fick jag hela tiden ny lärdom som jag kunde ta med mig in i nästa övning. 

Jag är en person som vill ha fart hela tiden och känner oro inombords så fort det blir lugnt. Detta var lugnt men underbart! Efter hand som kursen pågick kunde jag känna mer och mer. För mig var den största lärdomen att det blir som en läkande promenad. Jag fann lugnet, avslappningen i kroppen bara genom att tänka på hur jag går och hur det påverkar mig. Roligast var att jag vågade mig dit och stilla min nyfikenhet för det var riktigt bra! Jag upptäckte hur mycket jag påverkar mina egna kroppskrämpor och miljön där vi delgav varandra kunskap och personliga saker gjorde att kursen berikade mig mycket.

Jag har redan rekommenderat kursen för flera personer”.

Cecilia Nilsson