Rörelseworkshop i Tibro 17/11.

Vill du veta mer om hur kroppen fungerar på ett djupare plan? Vill du prova på enkla rörelser och rörelsetekniker som förbättrar hållningen och som får dig att kunna röra dig smidigare och bli av med spänningar och smärta? Då ska du anmäla dig till rörelseworkshopen som arrangeras i föreningshuset Humlan Tibro söndagen den 17 november kl. 9-12.30.

Workshopen arrangeras av Ta Form i samverkan med den auktoriserade Feldenkraispedagogen Annelie Wennberg och rörelsecoachen Tobias Stark.

Program

Rörelse på kroppens villkor. Tina Froh håller en kort föreläsning om hur kroppen fungerar och hur du bör arbeta med rörelse baserat på den senaste forskningen.

Väck kroppens djupa hållningsmuskler så fungerar kroppen bättre. Du får prova på ett posturalt träningspass som leds av Tina Froh. Postural träning är en form av muskelbalanserande grundträning med enkla övningar som förbättrar hållningen och hjälper dig att bli av med spänningar och smärta.

Läs mer om Tina och hennes företag Ta Form

 

Feldenkraisträning – bli av med spänningar genom medveten rörelse.

Annelie Wennberg vägleder dig genom en Feldenkraislektion med fokus på rotation i bröstkorgen, bröstryggen och bäckenet, som du har extra mycket glädje av när du går eller springer. Genom Feldenkrais® lär du dig hur du kan få dina muskler att slappna av och hur du använder din kropp på ett effektivt sätt. I Feldenkrais arbetar du med rörelsesekvenser där processen påminner om det lilla barnets experimenterande sätt att lära.

Läs mer om Annelie och hennes företag Hälsosamt Feldenkrais.

Rörelsecoachning – så rör du dig skonsamt i vardagen. Du kommer att få gå och jobba med en del andra vardagsrörelser samtidigt som du blir coachad av Tobias Stark. Tobias ger dig praktiska tips på hur du kan röra dig på ett mer skonsamt sätt i vardagen och hur du skapar förutsättningar för att bryta dåliga rörelsemönster och bygga nya som är bra för din kropp.

Läs mer om Rörelsecoachning här.

Pris och anmälan

Priset för workshopen är 300 kronor. Du anmäler dig till info@anneliewennberg.se senast den 13 november. Max antal deltagare: 15

Vill du veta mer? Kontakta mig på telefon 0738-10 36 58, Annelie på telefon 0702-63 67 71 eller Tina på telefon 0702-11 86 09.

Hoppas att vi ses! Varmt välkommen!